Perna alaptare Boppy 4 in 1, Clouds (gri) Chicco

Perna alaptare Boppy 4 in 1, Clouds (gri) Chicco
Perna alaptare Boppy 4 in 1, Clouds (gri) Chicco
Perna alaptare Boppy 4 in 1, Clouds (gri) Chicco
Perna alaptare Boppy 4 in 1, Clouds (gri) Chicco
228,00 RON

Perna alaptare Chicco Boppy 4 in 1, Clouds

Boppy ajuta mamele sa mentina bebelusul intr-o pozitie confortabila pe toata durata alaptarii, la o inaltime ideala, astfel incat atasarea la san sa se realizeze in mod corect, prevenind durerile provocate de iritatiile ce pot aparea la nivelul mameloanelor.
Vezi mai mult
Descriere
Umplutura pernei de alaptare Boppy este confectionata in mod exclusiv din fibre care nu isi pierd in timp forma si compactitatea. Acest fapt garanteaza un suport eficient, stabil si sigur pentru bebelus. De asemenea, reduce tensiunea din bratele, umerii si gatul mamei in momentul alaptarii, ajutand-o sa stea in pozitie verticala (in sezut) fara niciun efort.
Datorita sistemului exclusiv "Miracle Middle Insert", Boppy garanteaza o fixare ferma si sigura, adaptandu-se cu usurinta formelor oricarei femei si nu se va deforma, indiferent de cate ori va fi utilizata.
Boppy contine o husa detasabila, disponibila intr-o paleta variata de culori. Atat perna propriu-zisa cat si husa se pot spala in masina automata.
Pe de alta parte, Boppy nu poate fi considerata o simpla perna de alaptare. Detinand o multitudine de premii internationale, ea reprezinta un produs versatil care poate fi utilizat in dezvoltarea abilitatilor psiho-motorii ale copilului, insotindu-l in etapele de inceput ale dezvoltarii sale.
Alte modalitati de utilizare:
- 2 luni+ : Un cuib confortabil
Dupa finalizarea alaptarii, Boppy devine un cuib confortabil unde bebelusul se poate relaxa, stand intr-o pozitie usor ridicata, fapt ce reduce sansele aparitiei regurgitarii.
- 6 luni+ : Suportul optim pentru a invata sa mearga de-abusilea
Boppy sustine trupul bebelusului in momentul in care acesta sta pe burtica, fapt ce il ajuta la intarirea musculaturii gatului si spatelui, permitandu-i totodata sa exerseze abilitatile de coordonare si sa-l pregateasca pentru faza de trecere la mersul de-abusilea.
- 9 luni+ : Suport pentru "statul in sezut"
Boppy ajuta bebelusul sa-si mentina echilibrul si sa invete in mod gradual sa stea in sezut fara ajutor in siguranta maxima si confort optim.
Info produs
Producator
CHICCO
Numar articol
79902-8_CLOUDS
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!