Perfect5 biberon PP 300 ml cu tetina din silicon, flux rapid, unisex, 4 L+ Chicco

Perfect5 biberon PP 300 ml  cu tetina din silicon, flux rapid, unisex, 4 L+ Chicco
61,92 RON
Biberon Chicco Perfect5 300ml, PP, tetina silicon, flux rapid, unisex, 4luni+

Perfect5 este biberonul inovator biofunctional conceput pentru a ajuta mai bine hranirea bebeluslui si care se adapteaza imediat si continuu la modul individual de hranire a acestuia.
Vezi mai mult
Descriere

DE CE SA IL ALEGI?

1. tetina fiziologica pentru o atasare ideala, confectionata din silicon igienic si delicat.

2. sistem "intui-flow" (flux/curgere intuitiva) - datorita sistemului Intui-Flow (patentant de catre Chicco) se adapteaza modului unic de hranire a fiecarui bebelus in parte, acordand suport tuturor variabilelor importante de hranire pentru o nutritie intuitiva si fiziologica. Datorita membranei Equilibrum si tetinei Physio, care actioneaza impreuna, acest biberon ofera bebelusului un confort perfect si o nutritie intuitiva si fiziologica.

3. inovatie - membrana exclusiva Equilibrum, pozitionata in baza biberonului, regleaza modul in care circula aerul, adaptandu-se imediat si continuu la intensitatea modului in care suge bebelusul, pentru un confort maxim.

 

Caracteristici si beneficii:

Biberonul Perfect5 bifeaza toate aspectele care ofera liniste burticii bebelusului, in perioada manifestarii colicilor, datorita sistemului patentat de catre Chicco: "Intui-flow".

1. Efect anti-colici dovedit: membrana Equilibrum, impreuna cu tetina Physio previn ingerarea aerului, reducand astfel iritabilitatea, regurgitarea si colicii.

2. Ritm fiziologic de suctiune: urmareste si respecta ritmul natural si unic al modului in care bebe suge, permitand astfel o hranire constanta si normala, fara intreruperi ale respiratiei si suptului.

3. Atasare perfecta - tetina se adapteaza perfect guritei copilului si sustine modul natural de a suge. Tetina acceptata de 9 din 10 copii (testare efectuata in 2019 pe un grup format din 450 bebelusi, in Italia).

4.tetina confectionata din silicon "Soft Sense" - ofera copilului un sentiment de placere si naturalete.

5. Igiena maxima si usurinta in curatare - baza care se poate detasa transforma modul in care se spala biberonul intr-o actiune usoara si extrem de rapida pentru fiecare piesa a biberonului.

Info produs
Numar articol
2023530-7
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!